SoundMAGIC

Terug naar het overzicht
 • Specificaties
 • Productomschrijving
 • Garantie

Vergrootglas Klik voor een vergroting

SoundMAGIC | PL21-BK

 • SoundMAGIC PL21 In- Oor Geluiddempende koptelefoon
 • Compact en Draagbaar Design
 • Comfortabel, Geluiddempende oordopjes verlagen geluid van buitenaf
 • Accurate bass met uitstekende helderheid
 • Ongeëvenaard Comfort voor langdurig Luisteren

Geschikt voor Mp3/Mp4, Muziek Mobiele Telefoons, Laptops etc

€ 24,99

Productomschrijving

SoundMAGIC PL21 In- Oor Geluiddempende Koptelefoon. U heeft de perfecte combinatie van superieure kwaliteit en waarde gevonden met de SoundMAGIC's PL21 koptelefoon. SoundMAGIC heeft de PL21 gecreëerd door expertise samen te voegen met geavanceerde technologie, gebruikmakend van jaren vakkennis in akoestisch ingenieurswerk. Met een goed gebouwd en robuust metalen constructie van het frame en de uitgebreide accessoires zorgt de PL21 voor een innovatief design. Het brengt u een evenwichtig en nauwkeurig geluid met een gelijke mid-range en precisie van de hoge noten.

SoundMAGIC's PL21 hoekige oordopjes zijn er voor gemaakt om perfect in het oorkanaal te passen en zorgen voor een comfortabele pasvorm. Samen met de verschillende maten bijgesloten oordopjes creëert u een perfecte zegel die uw gehoorgang afdekt en zo het ongewenste geluid buiten laat, terwijl u geniet van uw eigen muziek. Hierdoor kunt u een lagere volumeregeling hanteren, wat hoorbeschadiging kan voorkomen.

Om er zeker van te zijn dat de PL21 koptelefoon op zijn plaats blijft, zijn er de optionele earguides die ervoor zorgen dat ze goed blijven zitten door de over- het- oor bekabeling.
Een uitgestrekt accessoire pakket maakt deze koptelefoon complete.

Goed geprijsd, Groot Merk Kwaliteit
SoundMAGIC Koptelefoons gebruiken kwaliteitcomponenten die ook gevonden kunnen

worden in de duurdere koptelefoons, maar SoundMAGIC is voor uw voordelig met uitmuntende kwaliteit.

Evenwichtig & Nauwkeurig Geluid
Uitgebreide ervaring in akoestisch ingenieurswerk heeft bij de makers van de SoundMAGIC PL21 geleid tot het samenbrengen van de vakkennis van een expert om u superieur en nauwkeurig geluid te leveren. De metalen frame koptelefoons zijn speciaal gecreëerd om optimaal te genieten van de muziek.

 Robuuste Constructie
Gebruikmakend van een goedgebouwd metalen frame bij het ontwerp van de koptelefoon, zijn de PL21 koptelefoons gemaakt voor de lange duur.

Perfecte Pasvorm met Blijf- In- Oor Design
De ergonomisch hoekig ontworpen oortjes passen perfect in het oorkanaal en zitten comfortabel zonder dat deze eruit vallen. Tevens zorgen de optionele oorhouders er voor dat ze op hun plaats blijven en comfortabel zitten.

Geluiddempend Design
In-Oor design gecombineerd met de rechte oordopjes verzegelen uw oor en laten het ongewenste geluid buiten. Hierdoor kunt u een lagere volumeregeling hanteren, wat hoorbeschadiging van luisteren naar te harde muziek voorkomt

Bijkomende Accessoires
In de verpakking vind u silicone en schuimen oordopjes in verschillende maten inclusief maat XL oordopjes die ervoor zorgen dat u de juiste maat vindt. Tevens zijn de  kabel clip en een handig reissetje meegeleverd in het doosje.

Big Bass – Meer Plezier
SoundMAGIC's ingenieurs hebben de drivers van de PL21 zo afgesteld dat ze een inmens bass bereik hebben. Het is een ware opwindende en plezierige luisterbelevenis, dankzij de warme, deep rolling bass zonder de verstorende middel en hoge bereiken.

Technische Specificaties

 • Frequentie bereik: 15Hz-22KHz
 • DC weerstand: 12±10% Ω
 • Sensitiviteit: 97±2dB
 • Overbrenging naar het oor: In-oor
 • Kabel lengte: 1.2m
 • Connectie: Stereo mini jack plug 3.5 mm

SoundMAGIC PL21 Functies

 • Compact and draagbaar design
 • Professionele HIFI koptelefoon, heft een goede geluiddemping, Bereik -20dB.
 • Geschikt voor MP3/MP4, CD, muziek mobiele telefoon, laptop etc.
 • Comfortabel, geluiddempende oordopjes verlagen ongewenst geluid.
 • Super bass response en fantastische helderheid

Fabrieksgarantie:

De fabrikant, garandeert de eindgebruiker (de koper) dat dit product vrij is van productie- en materiaalfouten voor een periode van één (1) jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum via deze Webshop. Deze garantie geldt uitsluitend voor de originele koper, en alleen indien het product werd aangeschaft via deze officiële Webshop.

Indien de fabrikant tijdens de garantieperiode op de hoogte wordt gebracht van een gebrek, zal de fabrikant naar eigen goeddunken het product vervangen of repareren en aan u terugbezorgen. Als de fabrikant het product vervangt, heeft u recht op een vervangproduct waarvan de functionaliteiten minstens gelijk zijn aan deze van het vervangen product. Bij vervanging van het product, wordt het vervangen product eigendom van Phonak en wordt het nieuwe product uw eigendom.

Reparatie of vervanging zijn uw uitsluitende rechtsmiddelen bij melding van een gebrek tijdens de garantieperiode. De fabrikant is meer bepaald niet aansprakelijk voor of gehouden tot het betalen van schadevergoeding, met inbegrip van, maar niet beperkt tot speciale, incidentele of gevolgschade , zelfs indien de fabrikant op de hoogte was van de mogelijkheid van dergelijke schade. Indien uw product een defect vertoont binnen de garantieperiode, kunt u beroep doen op deze garantie door het voorleggen van het defecte product en een geldig aankoopbewijs van een van door de fabrikant geautoriseerde Webshop.   

Indien u het product via deze Webshop besteld hebt, kunt u het retourneren naar het adres vermeld op uw factuur. U dient steeds een kopie van het aankoopbewijs bij het product te voegen. Alle verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Deze garantie geldt uitsluitend voor de behuizing van de oortelefoons en alle interne componenten. De oorstukjes, het reinigingshulpstuk, de audiofilters (incl. het doosje met audiofilters en het vervangingshulpstuk), de snoergeleiders, de opbergdoos en de adapters voor mobiele telefoons vallen niet onder deze garantie.

Deze garantie geldt uitsluitend indien het product op de juiste wijze werd gehanteerd, aan normaal gebruik werd blootgesteld, en alleen voor het beoogde doel werd gebruikt. Deze garantie geldt niet voor normale slijtage, schade ten gevolge van overmacht, of door oneigenlijk gebruik. Bovendien is deze garantie niet van toepassing ingeval het product of de afzonderlijke componenten gerepareerd of aangepast werden door een andere persoon dan Phonak.

Deze fabrieksgarantie van de fabrikant laat de wettelijke garantierechten die de consument heeft jegens zijn verkoper krachtens de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen onverlet.

end